Open navigation

gastheer/gastvrouw gezocht!

Branch
Art and culture
Care and welfare
Activity
Host(ess)
Education
Not applicable
Language
Both
District
Other
Hours per week
4-20 hours per week

Stichting Werkhuis Maastricht Noordoost

Het Werkhuis is een verzameling van creatieve werkplaatsen. Er is een werkplaats voor houtbewerking, textiel, tekenen/schilderen, mozaïek, keramiek, vilten en papier-maché , steenhouwen. Ook worden er reparaties verzorgd en biedt de plek onderdak aan onder andere het Repair Café en de Library of things.

Het werkhuis kent twee coördinatoren die het team van zo\'n vijftig vrijwilligers ondersteunen. De vrijwilligers houden het huis met elkaar draaiende. Zo zijn er mensen die een werkplaats beheren en/of daar een creatieve activiteit aanbieden. Maar ook vrijwilligers die andere taken hebben zoals administratieve ondersteuning, website beheer, interieur verzorgen, de tuin onderhouden, algemeen onderhoud enzovoorts. 

Op dit moment hebben wij vooral nood aan gastheren/vrouwen. Iemand die graag mensen gastvrij ontvangt, informatie kan overdragen en oog heeft voor een schone en gastvrije omgeving. Daarbij niet vies is van een aantal huishoudelijke taken, van aanpakken weet, initiatiefrijk is en zelfstandig kan werken. 

Address

Contact
Marjo Kallen
0437850384
info@werkhuismaastricht.nl

Voor het Werkhuis zoeken wij mensen die het leuk vinden om een (of meerdere) dagdelen per week de taak van host (gastheer of gastvrouw) op zich te nemen.

Deze taak is tweevoudig. Enerzijds ben je verantwoordelijk om mensen informatie te verschaffen over de werkzaamheden van ons huis. Vooral over wat en wanneer er aan bepaalde activiteiten plaatsvindt in de verschillende werkplaatsen. Soms hoort daar ook een korte rondleiding bij zodat mensen de werkplaatsen kunnen zien en ter plekke eventueel informatie kunnen krijgen van de vrijwilligers die daar het beheer hebben en/of een creatieve activiteit aanbieden.

Anderzijds horen er enige huishoudelijke taken bij. Zoals onze huiskamer netjes houden, koffie en thee verzorgen, en noodzakelijke schoonmaak-taken.


Part of the day
dinsdag: afternoon
donderdag: afternoon
vrijdag: afternoon
React