Open navigation

Welkom op de vernieuwde website MaastrichtDoet!

De website van MaastrichtDoet! is zoals je ziet in een nieuw jasje gestoken. De website ziet er niet alleen anders uit, maar als websitebezoeker kun je hier ook nieuwe functies en informatie vinden. MaastrichtDoet.nl is nu meer dan ooit een platform waar mensen worden geïnspireerd én geïnformeerd over vrijwilligerswerk in Maastricht

Wat is vernieuwd?

De sociale marktplaats heeft een aantal nieuwe functies:

  • Ben je als burger op zoek naar iemand of naar meerdere mensen die jou kunnen helpen met iets? Dan kun je jouw hulpvragen gemakkelijk plaatsen via de techniek van WeHelpen.nl. Deze techniek is aan onze site gekoppeld, dus je oproep kun je nog steeds via MaastrichtDoet.nl plaatsen.
  • Heb je een vrijwilligersvacature, bijvoorbeeld als organisatie of vereniging, waarbij je meer structureel op zoek bent naar mensen met een specifieke rol? Dan kun je deze oproep ook eenvoudig plaatsen nadat je bent ingelogd.

Wil je zelf vrijwilligerswerk doen? Dan heb je ook verschillende mogelijkheden

  • Wil je graag een keer helpen? Dan zijn de hulpvragen een goed begin: filter op je interesses en op wijkniveau en ontdek wat je allemaal kunt doen voor anderen.
  • Heb je interesse om in georganiseerd verband, of bij een organisatie, aan de slag te gaan?  Bekijk dan de vacatures voor vrijwilligers. Zie je iets wat je aan spreekt, reageer dan direct naar de betreffende organisatie.

Heb je geen oproep gevonden die – op dit moment – bij je past, maar wil je wel op de hoogte worden gehouden? Geef dan aan wat je graag zou willen doen, en wij houden je op de hoogte van toekomstige hulpvragen en vrijwilligersvacatures via onze nieuwsbrief!

Berichten plaatsen via inlog

Wil je een bericht plaatsen op deze vernieuwde website dan gaat dat via inloggegevens. Had je al een actief account van de oude website van MaastrichtDoet! dan heb je hierover al een e-mail ontvangen om nieuwe inloggegevens aan te maken. Heb je nog geen nieuwe inloggegevens? Vraag ze dan hier aan [link naar inlogpagina] .