Open navigation

Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij

Een netwerk van vrijwillige adviseurs.
Actieve burgers brengen beweging in hun gemeenschap. En als zij advies krijgen van bevlogen professionals worden hun ideeën en plannen nóg sneller werkelijkheid. Dan kun je plannen, bouwen, werken, delen en genieten. Als netwerk van vrijwillige adviseurs helpen wij actieve burgers bij het verbeteren van hun leefomgeving. Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van hun deskundigheid.

KNHM Advies
Als groep burgers, vrijwilligers of stichting wil je aan de slag. Je handen jeuken om je buurt, wijk of streek aan te pakken. Maar hoe maak je het idee concreet? Hoe krijg je de financiering rond? De adviseurs denken graag met je mee! Lees hier meer.

KNHM Participaties BV
Is het bewonersinitiatief klaar om door te groeien? Zijn jullie klaar voor meer ondernemerschap en willen jullie graag op eigen benen staan? KNHM Participaties is graag jullie partner in het verwezenlijken van de plannen, ze bieden hands-on advies, expertise, netwerk én financiering. Lees hier meer.

Kern met Pit
Heb je een goed idee voor je buurt? Kern met Pit daagt je uit om dat idee binnen één jaar te realiseren. Tijdens de uitvoering staan we voor je klaar met tips en contacten uit ons netwerk. Doel bereikt? Dan ontvang je 1000 euro en het predicaat ‘Kern met Pit’. Lees hier meer.

Workshops
De workshops van KNHM helpen je bij het opstarten, uitvoeren en voortzetten van je (buurt)initiatief. Deze bijeenkomsten zijn vooral praktisch van aard: je doet kennis en inspiratie op van professionals en kunt hier direct mee aan de slag. Denk aan crowdfunding, social media, pitchen en het schrijven van een plan van aanpak. Alle workshops zijn gratis toegankelijk! Lees hier meer.

Contact opnemen
Kun je hulp gebruiken bij jouw buurtproject of sociale onderneming? Stuur een mailtje of geef een belletje. Team Limburg helpt je graag verder! Vind hier de contactgegevens.

bron: knhm foundation