Open navigatie

VRIJWILLIGER!   IETS VOOR JOU?

Wil je als vrijwilliger iets betekenen voor een ander? Nieuwe ervaringen opdoen? Meer weten over jouw mogelijkheden? Of wil je misschien algemene informatie over vrijwilligerswerk? Dan ben je van harte welkom op de informatiemarkt over vrijwilligerswerk op dinsdag 8 mei van 16.00 tot 20.00 uur in Centre Ceramique aan de Avenue Ceramique 50, 6221 KV te Maastricht.

Op deze markt geven diverse organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk in Maastricht en het Heuvelland je graag informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligerswerkzaamheden. Je kunt in gesprek gaan met vertegenwoordigers van deze organisaties. En je kunt je vragen aan ervaren vrijwilligers stellen. Ieder uur heeft een quiz plaats die je kennis op het gebied van vrijwilligerswerk op een ludieke manier test. Aan het ‘winnen’ van deze quiz is een passende attentie verbonden!

ZorgSaam Maastricht is een samenwerkingsverband van 13 organisaties die vrijwilligers inzetten op het terrein van vrijwillige thuiszorg, ondersteuning van mantelzorgers en welzijn.
Deze lidorganisaties zijn: Rode Kruis, Stichting Horizon (onderdeel van LEVANTOgroep) Humanitas, Stichting In de Rooden Leeuw, Stichting Samen Onbeperkt, Steunpunt Mantelzorg Zuid, Toon Hermans Huis Maastricht, Trajekt, Radar, Stichting De Zonnebloem, COC-Limburg, Maasveld (onderdeel van Koraal Groep) en Philadelphia.

Heb je vragen over deze informatiemarkt over vrijwilligerswerk? Neem dan namens samenwerkingsverband ZorgSaam contact op met Jane Piets-Hardenberg, tel. 088-3505825 / j.hardenberg@radar.org  of  Rasa de Zanger, tel. 043 -3500625 / rasa.de.zanger@roodenleeuw.nl