Open navigatie

Bij Maastricht Doet! vonden we het hoog tijd om een aantal functies toe te voegen om de website gebruiksvriendelijker te maken. We zijn daar afgelopen weken druk mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn. Vanaf 26 augustus gaat de vernieuwde site de lucht in.

Wat gaat er veranderen?

MaastrichtDoet! biedt ruimte aan  potentiële vrijwilligers
Mensen die zich willen inzetten voor de stad en vrijwilligerswerk zoeken, kunnen voortaan een profiel aanmaken via Maastricht Doet!. Zo geven zij aan dat ze beschikbaar zijn en kunnen ze sneller worden gevonden door vrijwilligersorganisaties.

MaastrichtDoet! wordt makkelijker in gebruik
Voor het maken van een account én het plaatsen van een vacature of een vrijwilligersprofiel zijn er nieuwe klantvriendelijke formulieren waardoor je makkelijker een vrijwilliger of vrijwilligerswerk vindt.

 

Wat betekent dat voor jou?

MaastrichtDoet! wachtwoord vernieuwen
Al je accountgegevens en geplaatste vacatures staan automatisch op de vernieuwde website. Daar hoef je niets voor te doen. Uit veiligheidsoverwegingen wordt je wachtwoord van je MaastrichtDoet! account niet mee genomen. Dat betekent dat jij als gebruiker vanMaastrichtDoet! eenmalig je wachtwoord opnieuw moet invoeren. Hiervoor ontvang je op 26 augustus een email van MaastrichtDoet! met daarin een knop om een nieuw wachtwoord aan te maken.