Open navigatie

Netwerkbijeenkomst Ontmoet MaastrichtDoet! goed bezocht en vol inspiratie.

Op 16 mei vond de eerste netwerkbijeenkomst van MaastrichtDoet! plaats in Centre Ceramique. waar sinds enige tijd ook het fysieke inlooppunt is gevestigd.

Met alle organisaties samen is gekeken naar het activiteitenprogramma van MaastrichtDoet! Een programma waarbinnen workshops, trainingen en andere bijeenkomsten worden georganiseerd. Met onderwerpen die een bijdrage leveren aan de uitvoering van alle vrijwilligerstaken van de organisaties.

 Daarna was het tijd voor twee geslaagde workshops, Hey staat je organisatie al op LinkedIn van Josine van de Nobelen, creator, trainer en schrijver voor S.E.X.Y.* LinkedIn profielen en Een goed verhaal is het halve werk van Yongbloed, een yong, hecht en onorthodox communicatiebureau uit Maastricht. De aanwezigen kunnen met de opgedane kennis vooruit binnen hun organisaties.

Tot slot was er de mogelijkheid om met andere organisaties te netwerken en om een inschrijving te doen voor andere activiteiten georganiseerd door vrijwilligersondersteuning. Zoals Kennis Delen met en voor anderen organisaties, gast zijn bij radio Bij De Liewe, ontvangen van de nieuwsbrief MaastrichtDoet!, je organisatieverhaal delen voor de website en nieuwsbrief MaastrichtDoet! en deelnemen aan de Broedkas.

MaastrichtDoet! gaat aan de slag met alle opgehaalde behoeften en thema’s, in de vorm van workshops en trainingen en andere bijeenkomsten. Houdt in de toekomst de agenda van de website MaastrichtDoet! in de gaten, klik hier om naar die agenda te gaan.