Open navigatie

Startkapitaal voor buurtprojecten via Onze Buurt

Onze Buurt bevordert de leefbaarheid in wijken en dorpen. Ze vinden het belangrijk dat mensen in wijken samen werken aan de verfraaiing van de omgeving en onderlinge contacten opzoeken. Daarom reiken ze elk jaar een stevig startkapitaal uit aan het beste buurtplan, daarvoor is een pot van €60.000,00 beschikbaar. Inschrijven voor de prijs van dit jaar kan tot en met 23 augustus 2019. Onze Buurt is een actie van de woningcorporaties verenigd in Ons Limburg, uitgevoerd met hulp van Oranje Fonds en de Provincie Limburg.
Met Onze Buurt wordt gezocht naar de mooiste, meest sociale, succesvolste en leukste Limburgse wijk-initiatieven. Aan Onze Buurt kunnen bewonersgroepen, buurthuizen, dorpsraden, wijkplatforms, straatcomités, vriendenclubs, verenigingen of bewonerscommissies meedoen die in Limburg gevestigd zijn. De winnaar wordt eind november bekend gemaakt.

Kijk naar het filmpje voor meer uitleg:

Aanmelden
Kans maken op tienduizenden euro’s voor jouw buurt? Dat kan door in het inschrijfformulier alle vragen te beantwoorden. Hier vind je het inschrijfformulier.
Inschrijvingen die vanaf 24 augustus 2019 binnenkomen, worden doorgeschoven naar editie van 2020.

Deelnemen betekent dat je akkoord gaat met de privacyregels en spelregels.
Hier vind je de spelregels.
Hier vind je de privacy maatregelen.