Open navigatie

Inschrijvingen vanaf nu mogelijk

Een grote wens voor je eigen buurt, maar geen geld om het uit te voeren? Stuur je plan in bij Onze Buurt en maak kans op een startkapitaal. Er ligt voor € 60.000,- aan prijzengeld klaar, reden genoeg om het inschrijfformulier in te vullen. Ga tekenen, rekenen, plannen en bespreken en schrijf een plan. Stuur het in voor 31 augustus, want dan sluit de ‘postbus’ voor 2018.

Onze Buurt is een actie die mensen en groepen stimuleert om zelf te werken aan de leefbaarheid in de wijk, buurt of dorp. Sinds 2012 ligt er jaarlijks een startkapitaal klaar van tienduizenden euro’s voor het beste buurtplan van Limburg. Onze Buurt is een actie van de woningcoporaties verenigd in Ons Limburg en wordt sinds 2012 mede mogelijk gemaakt door Oranje Fonds, L1 en VIALimburg. Sinds 2018 steunt ook Provincie Limburg deze actie, in het kader van de Sociale Agenda 2025.

Om in aanmerking te komen voor de prijs ‘Onze Buurt 2018’ moet een initiatief en de organisatie aan een aantal voorwaarden voldoen, lees hier de spelregels.
Inschrijven voor de prijs van 2018 kan hier en tot en met 31 augustus. De winnaar wordt eind november bekend gemaakt.