Open navigatie

05-06-2018

Meet2match brengt
IMPACT VERGROTEN: HOE DOE JE DAT?

Op donderdag 28 juni van 15-16 uur

Wat is een Meet2Match?
Een Meet2Match is een ontmoeting tussen experts en maatschappelijke organisaties waarbij kennisoverdracht ‘a la minute’ centraal staat. Doel is bij te dragen aan de kennisontwikkeling van (vrijwilligers) organisaties. Deze Meet2Match gaat over het thema impact.

Voor wie?
Werk je bij een maatschappelijke organisatie, een bedrijf met een sociale missie, een non-profit of een (semi-)overheidsinstelling? En wil je meer weten over:
Wat is IMPACT?
Heeft wat je doet echt zin?
Hoe zou je (nog) meer positieve impact kunnen creëren?
Hoe meet je je Impact?
Dan is deze workshop wat voor jou!

Als gedreven organisatie wil je maatschappelijke waarde creëren. Dus wil je ook weten wat jouw werkelijke impact is! Omdat je hierop moet kunnen sturen en er alles aan wil doen om de impact zo positief en groot mogelijk te maken. Maar ook communiceren en verantwoording afleggen, naar je doelgroep en financiers bijvoorbeeld. Maar hoe bepaal je wat die impact is? Waar begin je met meten, en ook belangrijk, waar stop je? We leggen je uit wat impact is, nemen je mee in de laatste trends en geven voorbeelden van anderen die hun impact al weten en meten.

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door het toonaangevende bureau avance uit Amsterdam met de gastspreker Lizzy Eilbracht.
Lizzy is impact-consultant voor sociaal ondernemers, maatschappelijke initiatieven en impact financiers, gespecialiseerd in zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden en het opstellen van maatschappelijke business cases om sociale impact concreet te maken.

Ze heeft pedagogische wetenschappen en sociologie gestudeerd in de VS, Istanbul en Utrecht. Als onderzoeker en adviseur hield zij zich eerder bezig met vraagstukken over culturele integratie binnen het onderwijs en private sector ontwikkeling binnen de OS. De afgelopen jaren heeft Lizzy zich gespecialiseerd in het meten van sociale effecten en heeft zij als impact adviseur een groot aantal ondernemers en initiatieven begeleid bij het onderzoeken en managen van hun impact. Verder is Lizzy gekwalificeerd in de Social Return on Investment (SROI) methode.

Avance-the impact engineers
Avance, is een team van bevlogen professionals dat sinds 2002 gespecialiseerd is in het meetbaar maken van sociale, economische en milieu impact. Avance helpt bedrijven, impact financiers en non-profit organisaties bij het zichtbaar maken van hun toegevoegde waarde. Hun missie is het maximaliseren van deze toegevoegde waarde.
Kijk voor meer info op: www.avance-impact.nl

Programma 28 juni 2018
14.30: ontvangst & aanmelden
15.00-16.00: inspiratiesessie door Lizzy Eilbracht

Locatie
ENEXIS Maastricht
Willem Alexanderweg 80
6222 NC Maastricht

De locatie is rolstoel toegankelijk.

Meer informatie
Voor meer info kun je contact opnemen met Manon Machiels van Samen voor Maastricht. Bel naar 06-48771395

Aanmelden
Door het sturen van een e-mail naar info@samenvoormaastricht.nl  kun je je aanmelden met maximaal 2 personen. Vermeld daarbij in de onderwerpregel “Aanmelding Meet2match Impact!”,  het aantal personen, de naam van de organisatie van waaruit je deelneemt èn de namen van de deelnemers. Aanmelden is GRATIS en kan tot uiterlijk maandag 25 juni aanstaande.