Open navigatie

KENNISBOOST WEEK OVER VRIJWILLIGE INZET

Graag nodigt het NOV je uit voor de Kennisboostweek Vrijwilligerswerk van 18 tot 22 maart 2024. Ze hebben weer een sterk programma met gratis sessies van NOV-leden, (kennis)partners en NOV-medewerkers.

Als we onszelf willen ontwikkelen, dan moeten we de ander zo af en toe echt in de ogen kijken. Eens doorvragen, wat langer nadenken, stilstaan bij de ander of de diepere oorzaak van een probleem. Of omdenken en kansen zien! Tijdens deze Kennisboostweek is daar alle gelegenheid toe.

Waar ga jij op aan?Kijk eens welke van de 18 online sessies interessant zijn voor jou, maar wellicht ook voor mensen die je wil betrekken. Ben je klaar voor vragen als: Help je mee de toekomst (van jongeren) vorm te geven? Waarom houden we vast aan hoe we besturen? Geef je vrijwilligers echt zeggenschap? Helpen we bedrijven een handje met maatschappelijk ondernemen? Durf je de gemeente te helpen met ontregelen? Hoe integer ben je en wanneer wordt inclusiviteit exclusiviteit? En de klassieke en nog steeds actuele vraag: Heb jij een goed kader om de grenzen tussen vrijwilligerswerk en betaald werk te zien?

Kijk hier voor het hele programma en voor aanmelden
Om aan te kunnen melden moet er eerst een account aangemaakt worden, maar dat gaat heel snel.

bron: website NOV