Open navigatie

 

“Vrijwilligerswerk doe je met plezier en vol overgave”

Guy Bannier is bestuurslid bij MVV en lid van de stadscarnavalsvereniging De Tempeleers. Daarnaast adviseert en helpt hij mensen met werkgerelateerde problemen. Alles belangeloos.

“Bij MVV ben ik bestuurslid van Playing for Success. Een naschoolse opvang waar kinderen leren om steviger in hun schoenen te staan. Daarnaast coördineer ik MVV’s maatschappelijke projecten rondom gezonde leefstijl en talentontwikkeling. Ik ben minimaal 3 keer per week in het stadion voor deze projecten. Ook ben ik geregeld aanwezig voor bestuursvergaderingen. Al met al ben ik zo’n 25 uur per week met MVV bezig. Maar in wezen elke dag, want MVV is ’n boeiende invulling.”

“Bij De Tempeleers had ik verschillende functies. Onder andere voorzitter PR-commissie en persvoorlichter/woordvoerder. Nu ben ik raodshier. Vanaf november ben ik bijna iedere dag hiermee bezig. Naast deze zaken help en ondersteun ik mensen met werkgerelateerde problemen. De tijd die ik daarmee kwijt ben, is erg wisselend.”

“Mijn hulp en ondersteuning worden gewaardeerd. Dat geeft mij zo’n voldoening. Vrijwilligerswerk doe je met plezier en vol overgave, anders moet je dit niet doen.”