Open navigatie

Social media inzetten bij het werven vrijwilligers

Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen dus schrijf je snel in.

Social media biedt prima mogelijkheden voor het werven van vrijwilligers. Maar hoe doe je dat? In deze gratis online meeting wisselen aanwezigen ervaringen op dit gebied uit. Vrijwilligerscoördinator Marjan van zorgorganisatie Patyna laat in deze online meeting zien hoe zij in de praktijk social media gebruikt bij het werven van vrijwilligers. De bedoeling van deze workshop is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen: dat we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen op dit gebied. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze workshop.
Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Dinsdag 5 april a.s. van 14:00 – 15:00 uur.
Voor wie: vrijwilligerscoördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet:
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Eerst aanmelden!
Schijf je in via onderstaande link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.
Inschrijven* Event Vrijwilligers Coördinatie: – Vrijwilligers Aan Zet
Let op schrijf je in door het hokje aan te klikken bij de tweede optie: “Schrijft zich in voor de gratis online meeting: Social media inzetten bij het werven van vrijwilligers op 5 april 2022 van 14.00 tot 15.00 uur.”

bron: website Vrijwilligers Aan Zet