Open navigatie

Wereld van de (nieuwe) vrijwilliger

Werkplaats is het magazine van KNHM foundation (Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij). Werkplaats informeert, enthousiasmeert, verdiept kennis en biedt een podium voor discussie. Het magazine valt twee keer per jaar op de deurmat bij zo’n 14.000 abonnee’s, zoals buurthuizen, vrijwilligers, wijkbedrijven en gemeenten. Werkplaats wordt altijd gemaakt met een of meerdere partners, rondom een actueel thema.

Editie 27
In de nieuwste editie, de 27e, van Werkplaats van KNHM Foundation staat het vrijwilligerswerk anno nu centraal. In samenwerking met Movisie en Vereniging NOV is een veelzijdig magazine gemaakt waarin visie, trends en ontwikkelingen bij elkaar komen.

Wat zijn de trends die gezien worden door enkele experts uit het werkveld en wat komt uit onderzoek naar voren? Waar zit de verandering nu precies? Zit het in de vrijwilligers zelf, in de inrichting van het werk binnen de organisaties of in de dynamiek van onze samenleving? wat is de waarde van vrijwilligerswerk en kun je dat tastbaar maken? Hoe pak je het nu echt aan binnen verenigingen en organisaties om vrijwilligers happy te houden en daarmee betrokken? Moeten we daarvoor niet terug naar de basis van het vrijwilligerswerk?

Veel inspiratie, visie, onderzoek, ervaringsverhalen en slimme tips in deze nieuwste editie van Werkplaats 27.

Open hier het magazine

bron: NOV website