Open navigatie

Bij ons gebeurt dat niet – en andere sprookjes!

Grensoverschrijdend gedrag vindt overal plaats. Maar je kunt een hoop voorkomen. Sluit aan en laat je op weg helpen!

Informatie sessie
Dit jaar organiseert het NOV regelmatig online bijeenkomsten over sociale veiligheid, het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. Bij deze sessie ‘Bij ons gebeurd dat niet’, word je in twee uurtjes meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer! En natuurlijk kunnen ze je op weg helpen met voorbeelden en formats. Deze sessie worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie. Goed om te weten!

Wanneer
Deze sessie vindt gedurende het hele jaar plaats op de volgende datums: 23 januari, 6 maart, 9 april, 21 mei, 4 september, 10 oktober, 18 november en 10 december 2024.
De bijeenkomst is van 19:30 – 21:30 uur. Het is een digitale bijeenkomst via ZOOM.

Meer informatie en aanmelden
In de agenda van de website van NOV vind je van iedere sessie meer informatie. Aanmelden verplicht en via de knop ‘ja ik ben erbij’ op de agendapagina van het NOV. Je krijgt de zoomlink na aanmelding toegestuurd. Klik hier om naar de agenda op de website van het NOV te gaan.