Open navigatie

Bij ons gebeurt dat niet – en andere sprookjes!

Grensoverschrijdend gedrag vindt overal plaats. Maar je kunt een hoop voorkomen. Sluit aan en laat je op weg helpen!

Informatie sessie
Dit jaar organiseert het NOV regelmatig online bijeenkomsten over sociale veiligheid, het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. Bij deze sessie ‘Bij ons gebeurd dat niet’, word je in twee uurtjes meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer! En natuurlijk kunnen ze je op weg helpen met voorbeelden en formats. Deze sessie worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos voor je organisatie. Goed om te weten!

Wanneer
Deze sessie vindt gedurende het hele jaar plaats op de volgende datums: 11 april 2023, 23 mei 2023, 4 september 2023, 12 oktober 2023, 20 november 2023 en 12 december 2023.
De bijeenkomst is van 19:30 – 21:30 uur. Het is een digitale bijeenkomst via ZOOM. Fijn als je even laat weten dat je komt, maar het is ook helemaal prima als je op de dag zelf gewoon aansluit. Let op: omdat dit avonden zijn waar je je niet verplicht voor hoeft aan te melden, wordt gevraagd dat iedereen bij het voorstellen even de camera aan zet.

Meer informatie en ZOOMlink
In de agenda van de website van NOV vind je van iedere sessie meer informatie en de ZOOMlink die je gebruikt om deel te nemen. Je hoeft Zoom niet te downloaden om mee te kunnen doen.
Klik hier om naar de agenda op de website van het NOV te gaan.