Open navigatie

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS VOOR SPEELTUIN FORT WILLEM

Sector
Activiteit
Gastvrouw/heer
Technisch werken / klussen
Opleidingsniveau
niet van toepassing
Taal
Nederlands
Wijk
Uren per week
6-40 uren per week
Reacties
t/m 2019-12-25

Stichting Futura
Stichting Futura is een vrijwilligersorganisatie die de aan de Kastanjelaan te Maastricht gelegen Speeltuin Fort Willem exploiteert. Een begrip voor Maastricht. Speeltuin Fort Willem is jaarlijks geopend van eind maart tot en met de herfstvakantie. De speeltuin wordt tijdens een seizoen bezocht door circa 25.000 bezoekers die bestaan uit kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar met hun ouders/verzorgers. Daarnaast maken ook veel basisscholen gebruik van de speeltuin tijdens hun jaarlijkse schooluitstapjes.

Adres
Kastanjelaan 50
6217 SB Maastricht

Contactpersoon
Dany Caus
043 3211397
info@speeltuinfortwillem.nl

 

Wij zijn op zoek  naar een

VRIJWILLIGERS (m/v) uren in overleg

Vind jij het leuk in een speeltuin te werken. Verschillende klussen samen met andere vrijwilligers uit te voeren en Kinderen met hun ouders te ontvangen, neem dan contact op.  WIJ ZIJN NOG STEEDS OP ZOEK NAAR JOU. 

Er zijn verschillende werkzaamheden waar je een keuze uit kunt maken, zoals onderhouden van het terrein (grasmaaien, onkruid verwijderen, bladeren voegen, legen van vuilnisbakken en schoonmaak etc). Het onderhouden van de speeltoestellen (repareren, schilderen). Onderhouden van gebouwen. Toezicht houden en werken aan de kassa.

Heb je interesse of vragen wat het werk inhoud, neem dan contact op met onze beheerder de heer Dany Caus. Dany is overdag in de speeltuin te bereiken of telefonisch 043 3211397 -- 06 141 152 72.

Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen aan info@speeltuinfortwillem.nl

Van de vrijwilliger verwachten wij een klantvriendelijke opstelling, dat hij/zij de handen uit de mouwen te willen steken en een goed humeur

Voor deze inzet is een beperkte vergoeding beschikbaar.

Het kunnen overleggen van een zgn. VOG verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag) is wel belangrijk. De kosten hiervan worden door de stichting vergoed.

DOEN HÉ, WE HEBBEN JE NODIG


Dagdelen
maandag: ochtend, middag
dinsdag: ochtend, middag
woensdag: ochtend, middag
donderdag: ochtend, middag
vrijdag: ochtend, middag
zaterdag: ochtend, middag
zondag: ochtend, middag
Reageren