Open navigatie

Speeltuin Fort Willem zoekt bestuurders

Sector
Sport en recreatie
Activiteit
Bestuur en management
Opleidingsniveau
MBO
Taal
Nederlands
Wijk
Maastricht-Centrum
Uren per week
2-4 uren per week
Reacties
t/m 2019-12-25

Stichting Futura
Stichting Futura is een vrijwilligersorganisatie die de aan de Kastanjelaan te Maastricht gelegen Speeltuin Fort Willem exploiteert. Een begrip voor Maastricht. Speeltuin Fort Willem is jaarlijks geopend van eind maart tot en met de herfstvakantie. De speeltuin wordt tijdens een seizoen bezocht door circa 25.000 bezoekers die bestaan uit kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar met hun ouders/verzorgers. Daarnaast maken ook veel basisscholen gebruik van de speeltuin tijdens hun jaarlijkse schooluitstapjes.

Adres
Kastanjelaan 50
6217 SB Maastricht

Contactpersoon
Lou Custers
0683542230
l.custers@home.nl

Wij zijn op zoek naar bestuurders voor  speeltuin Fort Willem. Draagt u het speeltuinwerk een warm hart toe? Hebt u contacten en een netwerk in Maastricht en omgeving. Tijd over om enkele keren per jaar te vergaderen en deelklussen uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar u.

Wij zijn naarstig op zoek naar:

een penningmeester Iemand die ervaring heeft in het voeren van een boekhouding, de financiën en budgetten  bewaakt  en wil meedenken  in bestedingen en het vernieuwen en verder ontwikkelen van de speeltuin. . Hiervoor enkele uurtjes per week wil vrijmaken.

een voorzitter.  Die contacten en een netwerk heeft in Maastricht en deze kan en wil inzetten ook voor de speeltuin. Daarnaast bewaakt hij/zij de  vastgestelde visie en doelstellingen van de speeltuin als veilige voorziening voor de Maastrichtse kinderen  in de leeftijd van 2 tot ongeveer 13 jaar. Hij zit de bestuursvergaderingen voor, zorgt voor besluitvorming. Hij vertegenwoordigt de organisatie naar plaatselijke overheid en samenwerkende instanties

een bestuurslid algemene zaken. Hierbij gaat het om iemand die het leuk vindt diverse zaken die in het bestuur besloten worden mee uit te werken of uit te voeren. Hij/zij werft en onderhoud contacten met de aanwezige vrijwilligers. Stimuleert en onderzoekt de behoefte bij vrijwilligers voor activiteiten of training gericht op vergrootten van kennis en vaardigheden voor het werken in de speeltuin. Zorgt voor de algemene veiligheid in de speeltuin.

Heb je interesse in een van bovenstaande functies, stuur een mail met korte motivatie naar info@speeltuinfortwillem.nl

Voor informatie kun je contact opnemen met Lou Custers. Per mail kan dit via info@speeltuinfortwillem.nl of  telefoon 06835422

Reageren