Open navigatie

Secretaris jongerenorganisatie CODE043

Sector
Kinderen en jongeren
Kunst en cultuur
Activiteit
Administratief werk
Bestuur en management
Opleidingsniveau
HBO
Taal
Nederlands
Wijk
Uren per week
vanaf 4 uren per week
Reacties
t/m 2019-07-08

CODE 043
CODE043 is dé jongerenorganisatie van Maastricht. Een bruisende stad voor jongeren en studenten, dat is ons doel. Wij zorgen dat jongeren en studenten met mooie ideeën of concepten de ruimte krijgen om deze te realiseren. Stukje bij beetje bouwen we samen aan een Maastricht waar jonge mensen zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen.

Adres
Kruisherengang 17B
6211 NW
Maastricht

Contactpersoon
Sarai Erkens
0433212970
info@code043.nl

 

Ben jij iemand die zich in wilt zetten voor de jongeren van Maastricht? Een verbinder die graag de puntjes op de i zet? Iemand met een passie voor cultuur en maatschappij? We heten je graag welkom in ons team!

Onze stichting bestaat uit: drie projectcoördinatoren die jongeren verder helpen met hun ingediende plan en zelf toffe projecten uitvoeren, een groep van jonge vrijwilligers (de CODE crew) die meedenken met de plannen en een vrijwillig bestuur dat regelmatig vergadert en de koers van CODE bepaalt. Voor ons bestuur zijn wij op dit moment op zoek naar een:

Secretaris (ongeveer 4 uur per week, vrijwillige functie)

Als secretaris ben je het eerste aanspreekpunt van het bestuur. Je hebt overzicht over de verschillende bestuurlijke documenten en zorgt dat deze op orde zijn, je beheert de bestuur mailbox en je notuleert bij de maandelijkse bestuursvergadering en andere overleggen. Samen met de voorzitter en penningmeester voer je persoonlijke ontwikkelingsgesprekken met de projectcoördinatoren en stuur je, waar nodig, de werkvloer aan.

Wat vragen wij?

  • Voldoende vrije tijd om je voor CODE in te kunnen zetten;
  • Affiniteit met jongeren, cultuur en welzijn;
  • Goede schriftelijke vaardigheden en computerkennis (Microsoft Office en gmail);
  • Je bent daadkrachtig en resultaatgericht;

Wat bieden wij?

  • Een gezellige en bruisende werkplek met enthousiaste mensen!
  • Ruimte voor goede ideeën;
  • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden doordat wij met ontzettend veel organisaties samenwerken;
  • De mogelijkheid om evenementen en conferenties, netwerkbijeenkomsten e.d. van onze partners (en ons zelf!) bij te wonen.

Zie www.code043.nl voor meer informatie. Heb je interesse? Mail zo snel mogelijk een korte motivatiebrief en CV naar info@code043.nl!

Reageren