Open navigatie

Gastdames / gastheren

Sector
Zorg en welzijn
Activiteit
Gastvrouw/heer
Opleidingsniveau
niet van toepassing
Taal
Nederlands
Wijk
Uren per week
4-8 uren per week
Reacties
t/m 2019-02-28

MAASTRO clinic
MAASTRO clinic verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. In ons protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Centrum) wordt naar verwachting begin 2019 de eerste patiënt bestraald.

Adres
Dr. Tanslaan 12
6229 ET Maastricht

Contactpersoon
Jacqueline van der Leek
088-4455666
jacqueline.vanderleek@maastro.nl

MAASTRO clinic zoekt meerdere:

GASTDAMES/GASTHEREN (VRIJWILLIGERS)

(locaties Maastricht en Venlo)

MAASTRO clinic heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel staan. Een bezoek aan MAASTRO clinic brengt voor de meeste patiënten spanning met zich mee. MAASTRO clinic wil patiënten en haar begeleiders op hun gemak stellen door een persoonlijke ontvangst en begeleiding door onze gastdames en gastheren (vrijwilligers). Er zijn op dit moment circa 30 vrijwilligers werkzaam bij MAASTRO clinic. Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie en worden zeer gewaardeerd door zowel patiënten als medewerkers. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van de patiënt door tijd te nemen voor de patiënt, naar hen te luisteren, aandacht te geven en troost te bieden. Maar ook het verzorgen van een kopje koffie/thee en het netjes houden van de wachtruimtes. Onze vrijwilligers zijn hét visitekaartje voor MAASTRO!

Werktijden- en dagen: verwacht wordt dat u als vrijwilliger minimaal één dagdeel en maximaal twee dagdelen van elk maximaal 4 uur per week vervult. De ochtend is van 08:00 tot 12:30 uur, de middag van 12:30 tot 17:00 uur en de avond van 18:00 tot 21 uur.

Locatie Maastricht: voor de locatie Maastricht is er een vacature voor de:

  • Woensdagavond
  • Vrijdagmiddag

Locatie Venlo: voor de locatie Venlo is er een vacature voor de:

  • Donderdagavond
  • Vrijdagavond
  • Invallers die flexibel inzetbaar zijn op verschillende dagdelen ter vervanging van ziekte.

Er is sprake van een vrijwilligers- en reiskostenvergoeding.

We zijn op zoek naar enthousiaste, gastvrije en flexibele vrijwilligers met een warm hart en een luisterend oor. U voelt perfect aan waar een patiënt of begeleider behoefte aan heeft maar u weet zeker ook gepaste afstand te bewaren indien nodig. U bent betrokken, gedreven, makkelijk aanspreekbaar, betrouwbaar en u heeft een verzorgd en representatief uiterlijk. Zeker ook van belang zijn integriteit, zelfstandigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, een goede gezondheid, zelfstandigheid en goed kunnen werken in teamverband.

Nadere informatie wordt graag verstrekt door Jacqueline van der Leek, facility manager/ coördinator vrijwilligers via e-mail: jacqueline.vanderleek@maastro.nl, of telefonisch: +31-(0)88-44 55 666.

Zou u graag vrijwilligerswerk als gastdame/gastheer bij MAASTRO clinic doen? Graag ontvangen we voor 1 maart 2019 uw motivatiebrief, welke u kunt uploaden via onze website www.maastro.nl. Gelieve hierin de gewenste locatie en dagdelen te vermelden.


Dagdelen
woensdag: avond
donderdag: avond
vrijdag: middag, avond
Reageren