Open navigatie

Ambassadeur voor Trashless

Sector
Natuur
Activiteit
Coördineren en organiseren
PR en communicatie
Opleidingsniveau
HBO
MBO
voortgezet onderwijs
WO
Taal
Nederlands
Wijk
Maastricht-Centrum
Maastricht-Noordoost
Maastricht-Noordwest
Maastricht-Zuidoost
Maastricht-Zuidwest
Overige
Uren per week
4-6 uren per week
Reacties
t/m 2019-09-07

Trashless
Wij van trashless.earth geloven dat het oplossen van grote problemen het beste lukt door met veel mensen op een leuke en verbindende manier kleine stapjes te zetten. We hebben daarom een community-platform opgericht om de wereld samen een stukje mooier achter te laten dan we ‘m hebben gevonden. Op dit platform kunnen mensen die iets willen doen aan het plastic probleem ekaar vinden, kun je elkaar inspireren en uitnodigen voor events en je kunt ook deelnemen aan de events van anderen. Jij kunt helpen om dit sneeuwbaleffect teweeg te brengen door mensen te motiveren en inspireren om zich aan te sluiten.

Adres
Kempenaerstraat 13A-1051CJ

Contactpersoon
Rosa Leijdekkers
0617008870
ybscholte@gmail.com

Ben je begaan met het plasticprobleem, wil je bijdragen aan een betere samenwerking tussen wereldverbeteraars en vind je het leuk om positief nieuws te versrpeiden op het net? Dan zoeken wij jou! Jij bent een onderzoekende en enthousiaste wereldverbeteraar met een talent voor contact leggen, presenteren en verslag leggen. Je wilt positieve initiatieven zelf meemaken en je steentje bijdragen om het nog beter te maken en doorziet de impact van de informatie die over het internet wordt verspreidt.
Samen met de andere vrijwilligers komen we elke twee weken online samen om interessante initiatieven met elkaar te delen die we op facebook, instagram of elders zijn tegengekomen. We maken dan een verdeling van wie wie benadert (maar je mag ook zelf een voorstel doen) en benaderen de zelf gekozen initiatieven om een keer deel te nemen aan hun actie. Je vraagt ze ook of ze het leuk vinden als je daarvan verslag legt en of je vooraf iets kunt vertellen over Trashless.earth.
Je krijgt van ons een presentatie die je aan de hand van een beamer en scherm kunt laten zien, zodat de initiatieven een beeld krijgen van de voordelen die samenwerking via Trashless.earth hen kunnen brengen. Deze kun je bij voorkeur vooraf aan de actie aan de groep presenteren. Vervolgens loop je met ze mee, stel je vragen aan betrokkenen en maak je foto's, filmpjes en verslag van je belevenissen over het initiatief.
Het verslag wordt vervolgens gedeeld op ons blog, op facebook en op andere media, zodat mensen op de hoogte raken van het bestaan van dergelijke positieve initiatieven en gemotiveerd raken om zelf ook iets te doen.
Wat brengt het jou?
Je kunt ruime ervaring opdoen als ambassadeur, werkt mee aan een positieve movement en leert veel leuke en ondernemende mensen kennen die zich net als jij inzetten voor een schonere planeet.
Reageren