Open navigatie
1-8 van 133
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben op zoek naar een fijn contact . Ik voel me veel alleen. Ik heb de ziekte ms en beweeg me niet meer zo gemakkelijk. Afleiding helpt. Ik doe veel moestuinwerk in de zomertijd maar dat houdt in deze tijd van het jaar dus op. Ik woon tegenover de oude brandweer in de binnenstad. Daar zou ik makkelijk een keer kunnen afspreken om met iemand een kopje koffie te kunnen drinken. Ik hou van de natuur. Tuinieren doe ik graag ondanks mijn vervelende lichaam dat steeds moeilijker beweegt. Handwerken doe ik ook graag. Kantklossen en vilt maken zijn slechts enkele bezigheden die ik niet kan. Brood bakken doe ik graag.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 10-10-2018, 12:00
tot 31-12-2018, 12:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Een bewoonster van onze woonvorm wordt 3 weken lang elke dag bestraald. Ze heeft hier ondersteuning bij nodig en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een vrijwilligster. De vrijwilligster zou mevrouw treffen bij de ingang van het Maastro Clinic (Dr. Translaan 12, 6229 ET Maastricht). Dan zouden zij samen naar de wachtruimte gaan, de brief scannen en wachten op de oproep. Mevrouw heeft lichte ondersteuning nodig bij de kleedkamer en dan neemt het personeel van daar het over. De bestraling zal enkele minuten duren. Hierna heeft mevrouw weer enige ondersteuning nodig in de kleedkamer en mag de vrijwilligster haar de weg wijzen naar de loopbrug richting de hal van het MUMC. Mevrouw weet dan vervolgens zelf de weg naar de hoofdingang en belt zelf het busje terug naar de woonvorm. Mocht de vrijwilligster met de auto naar het Maastro Clinic komen dan kan deze het parkeerkaartje daar bij de receptie laten afstempelen zodat men kosteloos de slagboom uit kan rijden. We zoeken dringend hulp van donderdag 11 oktober t/m woensdag 31 oktober. De eerste 2 afspraken gaat de begeleiding zelf mee. De tijden van de bestraling zullen plaats vinden tussen de 12 uur en 16 uur. Elke donderdag krijgen wij de tijden van de volgende week te horen. Er zullen ook doktersafspraken gekoppeld worden aan de bestralingsafspraken maar dan gaat de begeleiding mee. Wil je meehelpen, laat dan van je horen. We spreken met elkaar en zien of we samen een match met mevrouw kunnen maken. We vinden het fijn als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking. We vertrouwen er ook op dat je een betrouwbaar persoon bent die goed met afspraken omgaat. Bel of mail voor meer informatie met begeleidster Mirella Jansen van Woonvorm Caberg: 088-350 5074 / m.jansen@radar.org

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

ik zoek iemand die me wil helpen lichten huishouden praatje maken

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
15-11-2018,
14:00 - 18:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Nog even (na)genieten van de zomervakantie en daarna de 8e Maatschappelijke Beursvloer Maastricht en Heuvelland. U doet toch ook zeker (weer) mee? Dus op donderdag 15 november 2018 van 15.00 – 17.00 uur houden wij in Centre Céramique aan het Plein 1992 de 8e editie. Partner Centre Céramique is inmiddels de vertrouwde locatie en staat ook dit jaar weer garant voor een dynamische beursvloer. Mis het niet, noteer in je agenda. Deelname is zoals altijd nog steeds gratis, wel graag even vooraf inschrijven. Meld je aan op www.maatschappelijkebeursvloermaastricht.nl onder inschrijven bedrijven of organisaties NIEUW: Workshops, een goede voorbereiding is het halve werk. Wil je weten wat een maatschappelijke beursvloer voor je vraag of aanbod kan betekenen? Hoe zo’n beursvloer verloopt? Wat de beste tips zijn om snel contact te leggen? Veel aandacht voor je vraag of aanbod krijgen? Wat het voor jou als ondernemer oplevert? Antwoord op deze en alle andere vragen krijg je bij onze gratis workshops “flirten” op de beursvloer. Trajekt biedt vanaf september nog deze gratis workshops aan als een goede voorbereiding. Kijk voor data en/of meld je direct aan op www.maatschappelijkebeursvloermaastricht.nl onder workshops. Heeft u vragen, mail ons secretariaat: maatschappelijkebeursvloermaastricht@trajekt.nl Met maatschappelijke groeten en graag tot ziens op een van onze workshops en/of op 15 november in Centre Céramique.,

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Voor een cliënt (man van 67) woonachtig in Heer, Maastricht, ben ik op zoek naar een vrijwilliger om samen boodschappen te doen. Supermarkt ligt op 10/15 minuten loopafstand. Het gaat om de wekelijkse boodschappen, structureel één keer per week. Op welke dag kan in overleg.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Meisje van 12 jaar jongen van 9 jaar en jongetje van 9 maanden. Heb helaas geen netwerk en dat mis ik wel. Ben daarom op zoek naar een maatje voor mij en de Kids. Liefst een vrouw wat gek is op kinderen en/of zelf kinderen heeft.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Mw. H. (77) lijdt al jaren aan lichamelijke en psychische klachten waardoor zij veel hulp vraagt van haar partner. Daarnaast heeft mw. 3x daags zorg van Envida. MET GGZ, huisarts, fysio- en ergotherapeut en neurologen zijn betrokken en hebben regelmatig overleg. De partner van mw. is zelf ook in de 80 en is 24/7 thuis om mw. te ondersteunen. Voorheen ging dhr. graag boodschappen doen, wat drinken, wandelen maar dhr. kan mw. niet meer alleen laten, ondanks dat de thuiszorg 3x daags komt. We zoeken voor mw. iemand die 1 of 2 uurtjes per week bij haar kan blijven zodat dhr. even eruit kan en zo ontlast wordt. Mw. vindt het leuk om samen te lezen (tijdschriften of de krant), te kletsen, koffie te drinken en evt. te wandelen (rolstoel).

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Op maandag 17 december is voor het Breincafé Maastricht van 19.30 tot 21.30 uur een kerstviering en lotgenotencontact gepland. Voor deze avond zijn we op zoek naar een MUZIKALE OMLIJSTING. Bespeel je een instrument en/of zing je - solo, duo, band of koortje - en zou je een passende bijdrage aan de avond willen leveren, neem dan contact met ons op.

Bekijk hulpvraag
1-8 van 133