Open navigatie
1-8 van 102
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo, Voor het sportclubje van woensdagmiddag zoeken we iemand die de sportlessen kan begeleiden. Ons clubje bestaat uit tieners en twintigers met een beperking op dit moment 3 meiden. Graag iets van conditietraining in combinatie met sport en spel. Als je interesse of vragen hebt stuur me een berichtje. Groetjes Julie & andere sporters

Bekijk hulpvraag
Categorie
Hulpverlening en (gezondheids)zorg
Werken in de natuur / met dieren
Wijk
Maastricht-Centrum
Maastricht-Zuidoost
(+1)
Taal
Nederlands

Boyke is een vrolijke, vriendelijke en enthousiaste boerenfox van 2 jaar. Zijn baasje is herstellende van een operatie en daardoor momenteel nog slecht ter been. Daarom zoeken wij iemand om te helpen Boyke uit te laten, en af en toe te helpen met de boodschappen. Spreekt je dit aan, dan horen wij dit graag!

Bekijk hulpvraag
Categorie
Vervoer
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben lichamelijk niet op kracht en ben daarom op zoek naar iemand die met mij mee kan gaan naar afspraken. Bijvoorbeeld ziekenhuisafspraken. Ik heb een indicatie voor vervoer op maat en een begeleider zou eventueel mee kunnen met dit vervoer op maat.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Voor het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers), azc Maastricht (AVO Villapark) aan de Parkweg 20 zijn wij op zoek naar een begeleider Open Leercentrum. In het OLC kunnen bewoners gebruik maken van de computers. De begeleider zorgt ervoor dat de bezoekers van het OLC zich inschrijven en houdt toezicht gedurende de openingstijden. Verder helpt de begeleider bewoners met eventuele Nederlandse opdrachten die zij achter de PC kunnen oefenen (vanuit de NT2-les). Daarnaast zullen bezoekers ongetwijfeld vragen hebben over verschillende Nederlandse websites waarbij zij de hulp van de beheerder kunnen inschakelen. Wij zoeken een begeleider voor het OLC op dinsdag- en/of donderdagavond van 19.00 tot 21.00u. Vrijwilligers bij het COA maken kennis met verschillende culturen en werken met zowel laag- als hoogopgeleiden, jong en oud. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken op een asielzoekerscentrum veelzijdig en uitdagend. U kunt vrijwilliger worden als u: •18 jaar of ouder bent •kunt samenwerken •affiniteit heeft met asielzoekers •afstand kunt bewaren tot de asielzoeker (u bent geen belangenbehartiger) •een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' kunt overhandigen Voor vrijwilligers geldt bovendien, net als voor medewerkers, de COA gedragscode. Indien u geïnteresseerd bent en/of meer informatie wilt kunt u telefonisch contact opnemen via 088-7153700 of een e-mail sturen.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

ik heb onkruid in de voor en achter tuin moet met wortel uit getrokken worden en wat stoeptegels aan leggen . ik ben alleenstaande moeder met vijf kinderen en ik zelf kan het niet doen heb zwaar exzeem psoriasis en migraine .graag hoor ik reactie terug . met vreindelijk groeten naoual

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ouderenproject Stichting "Geinen Daankj" is op zoek naar mensen die het leuk vinden om te zorgen voor een beetje gezelligheid, een praatje, sociaal contact en dergelijke. De vrijwilliger bezoekt de eenzame oudere in overleg en draagt ertoe bij dat de cliënt beter en langer zelfstandig kan blijven wonen en functioneren. Voor meer informatie zie onze website: www.geinendaank.nl Wil jij ook de dag maken van een ander? Meld je dan nu aan.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

wie kan er voor ons wat lichtschakelaars en dergelijke vernieuwen

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands
1-8 van 102