Open navigatie
1-8 van 166
Categorie
-
Datum en tijd
09-06-2019,
13:00 - 21:00
Wijk
-
Taal
Nederlands

Op 9 juni en 25 augustus organiseren wij weer het buiten evenement 'dansen in het stadspark in Maastricht'. Voor deze dagen kunnen wij nog mensen gebruiken voor de barbezetting. Het evenement duurt van 13:00 tot 21:00 uur. Heeft u belangstelling dan stuur een mail naar math.courbois@DansenInHetStadspark.nl

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Cliënte heeft een zeer hoge eindrekening ontvangen na het faillissement van de energie maatschappij Robin Energie, waarbij wij vermoeden dat het om fraude gaat. Is er iemand thuis hierin, en bereid om een keer naar de feiten te kijken en een proefberekening te maken? Bij voorbaat dank!

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 16-04-2019, 14:30
tot 31-07-2019, 16:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben Omid, komt uit Iran and studeer Architectuur hier in Maastricht. Ik woon in Caberg met Sofia mijn huisgenoot van Mexico. Wij maaken deel uit van het "Match-project" uit de Maastricht universteit. In dit project we proberen om buurtbewoners te verbinden en samen een nog mooiere buurt te maken. Nu willen we een taalcafé in ons huis voorbereiden met onze buren. Daarom kunnen we wekelijks ons Nederlands samen oefenen en dat zou ons helpen om meer te integreren in de maatschappij terwijl we onze buren beter leren kennen. Dus, als je een moedertaal Nederlandse spreker bent en bereid om ons te helpen om Nederlands te oefenen en te leren, stuur me dan een bericht. Groetjes, Omid

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 15-04-2019, 12:00
tot 07-10-2019, 17:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Voor een eenzame dame uit Maastricht ben ik op zoek naar een Maatje. Iemand waarmee ze gezellig kan kletsen , koffie drinken, lachen en praten over het leven of gewoon samen tv kijken. Mevrouw zoekt iemand die er voor haar is, iemand waarmee ze samen een maaltijd kan nuttigen en waarmee er op den duur zelfs een vriendschap kan ontstaan. Het maatje mag zowel een man of een vrouw zijn tussen de 65 en 80 jaar. Bent u ook eenzaam en zoekt u iemand om samen een gezellig tijd mee te beleven , reageer dan op deze oproep !! Samen is fijner dan alleen !!!

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben op zoek naar een maatje van rond mijn eigen leeftijd. Het liefst eentje die net als ik van creatieve dingen houdt zoals Diamond Painting, graag bordspellen speelt en eventueel ook samen met mij dingen wil bakken, die we daarna natuurlijk nuttigen met een kop koffie/thee.

Bekijk hulpvraag
Categorie
Vervoer
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo, ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen naar afspraken te gaan in Maastricht en omstreken. Dit zijn afspraken zoals de huisarts, psycholoog, ziekenhuis, tandarts, dierenarts enzovoorts.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Wij zijn een 28-jarig stel in Maastricht en zijn op zoek naar huishoudelijke hulp om ons ondersteuning te bieden. De voornaamste taken waarbij u ons kunt helpen zijn vloerreiniging, sanitair, reiniging van oppervlakken en wasgoed vouwen. Wij zoeken een zorgvuldige hulp met een flexibele instelling en gemakkelijk in de omgang. Natuurlijk nemen we de tijd om kennis te maken en alles door te spreken. Ons huis bestaat uit drie verdiepingen, inclusief een woonkamer met aangrenzende keuken, drie (slaap)kamers op de 1e verdieping, twee toiletruimtes + een bad en een douche en een ruime zolder. Overige details bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 08-04-2019, 12:00
tot 11-04-2019, 17:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

betreft pand te sibbe leeg maken en de troep wegbrengen naar het milieu park, mijn naam Natascha Martens ben sinds kort in maastricht komen wonen, ben zelf niet in het bezit van een auto en rijbewijs daarom deze vraag. telefoonnr 0641820290.

Bekijk hulpvraag
1-8 van 166