Open navigatie
1-8 van 71
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik heb Copd en loop buiten met een rollator, daar heb ik wel moeite mee. In mijn wijk is weinig groen, het liefst wandelen we buiten de stad het zou fijn zijn als degene die me wilt helpen vervoer tot zijn beschikking heeft.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
05-03-2018,
21:00 - 22:00
Wijk
-
Taal
Nederlands

hallo ik ben moeder van twee jonge kinderen en werk vijf dagen per week, dus ik heb niet echt tijd in de week om Nederlands te leren. Ik leer Nederlands via websites, maar af en toe wil ik graag iemand spreken, mijn vragen stellen en oefenen in het Nederlands spreken. als iemand dit kan doen, zal ik zeer dankbaar zijn. hello I am mother of two young children and works five days a week, so I don’t really have time during week to learn Dutch. I learn Dutch through websites, but once in a while I would like to speak with someone, ask my questions and practice speaking Dutch. if anyone can do this I will be very grateful. Best regards Somaieh

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo allemaal, Ik zoek een technisch iemand die mij kan helpen bij het aansluiten van mijn tv op de slaapkamer. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Mevrouw van der Rest

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 26-02-2018, 08:30
tot 26-08-2018, 15:00
Wijk
-
Taal
Nederlands

Cliënten met een verstandelijke beperking werken binnen een kinderboerderij in Maastricht. Zij verzorgen dieren, maken stallen schoon en doen groen werkzaamheden, zoals onderhoud perken, schoffelen, bladeren weg ruimen....voorkomende werkzaamheden per seizoen. Vrijwilliger ondersteunt cliënt bij zijn werkzaamheden. Wij zoeken een vrijwilliger die graag met dieren en in het groen werkt , zelfstandig kan werken en feeling heeft voor het omgaan met mensen met een verstandelijk beperking. .

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben slecht ter been, heb een chronische zenuwontsteking in de rug en vraag in geval van nood hulp en ondersteuning

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik heb twee honden, Jack Russels. Ze zijn nu 11 en 13 en al acht jaar bij me. Aangezien ik veel alleen ben en heel lang zonder werk heb gezeten heb ik ze heel veel bij me gehad. Nu ik weer fulltime werk en mijn sociale leven zich weer wat aan het uitbreiden is merk ik dat ik te weinig mensen om me heen heb die me soms uit de brand kunnen helpen met de honden. Wat resulteert in dat ik daardoor heel veel dingen niet kan doen en ik daardoor weer erg in een isolement terecht kom. De honden zijn al wat ouder en de oudste is ook nog eens heel erg snel bang van oa de combinatie van slecht weer en alleen zijn, waardoor hij nogal eens plast (bij mij verblijven ze dan ook als ik weg ga in de keuken). Dat is een van de redenen dat ik niemand kan vinden om op ze te passen. Zolang er iemand bij ze is, is er niets aan de hand. De oudste hond is gewoon een heel gevoelige hond. Maar ze zijn beide zo ontzettend lief. Ik zie geen andere oplossing dan ze uiteindelijk in te laten slapen (plaatsen in een opvang gaat niet werken, gezien de problematiek van leeftijd en plassen etc, dan zitten ze de rest van hun leven in een hok). Maar dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Ik had wel iemand die de honden overdag twee keer kon uitlaten, maar die is nu ook weg gevallen. Zijn er mensen die in de buurt van de Brusselseweg in Maastricht wonen en of die iemand kent die mij zo nu en dan uit de brand kan helpen door de hondjes af en toe een avondje of een keer een weekendje op kan vangen. Ik ben echt ten einde raad.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo, Ik ben geen roker en bespeel geen instrumenten. Ik ben een Nederlandse man en na jaren in zuid Frankrijk gewoond te hebben, wil ik weer terug naar Nederland. Ik zoek een kamer/studio in Maastricht. Ik ben een rustige en nette man en zoek eenzelfde soort kamer met huisgenoot/noten. Ik ben geen student, maar werk. Alvast bedankt voor je reactie!

Bekijk hulpvraag
1-8 van 71