Open navigatie
1-8 van 76
Categorie
-
Datum en tijd
van 23-04-2018, 09:00
tot 01-08-2018, 09:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Levantogroep Vrijwilligers zet vrijwilligers in bij mensen met een langdurige psychiatrische kwetsbaarheid. Dit kan zijn middels 1-op-1 contacten als maatje of zorgvrijwilliger. Maar ook binnen de woonvoorzieningen van onze eigen organisatie. Voor een nieuw te starten woongroep voor jongeren tussen de 16-27 jaar zoeken wij vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een bijdrage te leveren aan het geven van een fijn thuis. De 6 jongeren kunnen (nog) niet geheel zelfstandig zijn en hebben ondersteuning nodig bij de dags dagelijkse zaken. Als vrijwilliger ondersteun je de jongeren en hun begeleiders/hulpverleners bij het maken van een stuk gezelligheid en huiselijke sfeer middels gezellige activiteiten. En help je mee met de praktische dagdagelijkse dingen. Zoals samen boodschappen doen, samen koken, af en toe een handje hulp bieden bij het huiswerk of ondersteuning bij doktersbezoek. Heb je interesse om minimaal 1 dagdeel in de week (liefst in de namiddag/avond) aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen deze woongroep. Neem dan contact met ons op! Cindy Custers Levantogroep vrijwilligers 043-3621567 Vrijwilligerswerk@levantogroep.nl

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 20-04-2018, 17:00
tot 02-07-2018, 17:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

LEVANTOgroep Vrijwilligers zet zich in voor mensen met een langdurige psychische kwetsbaarheid. Deze mensen willen graag contacten met mensen van buiten de GGZ om zo hun eenzaamheid te verminderen. Of kunnen eenvoudige praktische ondersteuning gebruiken. Handje hulp bij boodschappen doen Voor velen van ons is boodschappen doen een vanzelfsprekendheid. Maar als je een bepaalde kwetsbaarheid hebt kan een supermarkt een hoop vragen oproepen en drempels opwerpen. Namens een tweetal clienten woonachtig in De Heeg en in Valkenburg ben ik op zoek naar 2 vrijwilligers die 1 keer per week ondersteuning zou kunnen bieden bij het boodschappen doen. Heb jij nog ruimte in je boodschappenkarretje en vind je het leuk om samen met iemand boodschappen te doen? Stuur ons dan even een berichtje via Wehelpen. Dan maken we een keertje vrijblijvend kennis ! De hartelijke groetjes, Cindy Custers LEVANTOgroep Vrijwilligers cindy.custers@levantogroep.nl 043-3621567

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 23-04-2018, 09:00
tot 02-07-2018, 09:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

LEVANTOgroep Vrijwilligers zet zich in voor mensen met een langdurige psychische kwetsbaarheid. Deze mensen willen graag contacten met mensen van buiten de GGZ om zo hun eenzaamheid te verminderen. Of kunnen eenvoudige praktische ondersteuning gebruiken. Ondersteuning bij ziekenhuisbezoek. ALs je naar het ziekenhuis moet, is dit vaak een spannende aangelegenheid die niemand graag alleen doet. Een steuntje in de rug hierbij is dan vaak wenselijk. En met ze'n tweeën hoor je immers meer dan alleen. Namens een drietal clienten op onze wachtlijst ben ik op zoek naar een aantal mensen die op oproepbasis mee zouden willen gaan naar het ziekenhuis. ( middels een 1 op 1 contact ) Voor vervoer zorgen de clienten zelf. Je hoeft dus niet je auto ter beschikking te stellen maar eventuele begeleiding tijdens de rit naar en van het ziekenhuis (met OV, VOM of taxi) kan in sommige gevallen nodig zijn. Heb je een paar uurtjes per maand tijd en vind je het leuk om zo iemand te helpen? Stuur ons dan even een berichtje via Wehelpen. Dan maken we een keertje vrijblijvend kennis ! De hartelijke groetjes, Cindy Custers LEVANTOgroep Vrijwilligers cindy.custers@levantogroep.nl 043-3621567

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Door ziekte kan mijn moeder van 74 jaar haar hondje Shira niet meer uitlaten. Overdag heeft zij gelukkig al hulp maar helaas niemand voor s’avonds 19-20 uur. Wie wil aub helpen totdat zij weer beter is en zelf weer met haar uit kan?

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

We zijn op zoek naar iemand die samen met een iets oudere mevrouw boodschappen wilt doen en in het bezit is van een auto. Mevrouw woont in Heugem.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Wie wil meedoen aan onze wekelijkse fietstocht rondom Zuid-Limburg? Mijn vader en ik fietsen op vrijdagmiddag (dag kan gezamenlijk afgesproken worden) om fit te blijven en om contact met anderen te houden. Hij heeft een sportbuddy nodig omdat ik niet meer mee kan gaan. Hij heeft veel ervaring als gids (grotten van Maastricht/Kanne) en fietst heel graag. Hij weet veel over de Wereldoorlogen en vliegtuigen en helpt anderen graag door voor hun te koken.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Mijn moeder (56) zoekt iemand die zumba ook leuk vindt en die het leuk vindt om elkaar te motiveren om deze toffe lessen te blijven volgen. Zo is het leuker om samen te sporten! De lessen vinden plaats in Lanaken op woensdag 20.15-21.15. Een 10-rittenkaart kost 50 euro.

Bekijk hulpvraag
Categorie
Vervoer
Wijk
-
Taal
Nederlands

mijn echtgenote is op zoek naar een vrouwelijke zwemmaat. dit om 1 keer per week te gaan zwemmen. zij loopt met een rollator, zij kan zichzelf uit en aankleden en verzorgen. zou fijn zijn als ze thuis opgehaald wordt en thuis gebracht. verder is mijn echtgenote bekend met fybromyalgie, arthrose en fragiele x syndroom.

Bekijk hulpvraag
1-8 van 76