Open navigatie
1-8 van 141
Categorie
Vervoer
Datum en tijd
van 15-12-2018, 14:00
tot 16-12-2018, 17:00
Wijk
-
Taal
Nederlands

Aanstaande zaterdag/zondag 15 en 16 december moet ik een aantal spullen verhuizen naar opslag. Ik ben alleenstaand en kan niet veel aanspraak doen op sociale kringen. Ik zou graag een aantal of sterke mensen kunnen gebruiken om te helpen de bus in en uit te laden. Neem contact op voor verdere details. annemijnvanderveek@hotmail.com 0629400633 Bij voorbaat dank!

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
van 08-12-2018, 12:00
tot 30-12-2018, 12:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Hallo, ik ben net verhuisd en bijna klaar. Ik zoek personen die mij kunnen helpen met het sjouwen van enkele dingen. Het gaat om rest laminaat dat uit de kelder twee trappen omhoog moet. Daarnaast staat in de kelder ook een redelijk zware tafel die naar twee hoog moet. Ik heb ontstoken pezen in de knieën en mag ze niet belasten voorlopig. Hoop echt dat iemand mij kan helpen.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Stichting BuurtNetwerk Veer Zien Malberg zoekt een vaste notulist voor het maken van de notulen tijdens de maandelijkse buurtoverleggen (10x per jaar) en de eventueel bijkomende extra buurtbijeenkomsten ten behoeve van de bewoners, organisaties en initiatieven in de Maastrichtse wijk Malberg. De werkzaamheden houden in : Het notuleren zelf, het uitwerken van de notulen en het overdragen daarvan aan het stichtingsbestuur. Meer informatie? Mail naar VeerZienMalberg@gmail.com . Alvast bedankt! Je ondersteunt hiermee in principe niet één persoon maar 2500 huishoudens èn de verenigingen, bedrijven, stichtingen en andere initiatieven binnen en/of betrokken bij de wijk Malberg.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

ik zoek iemand die verstand heeft van schilderwerkzaamheden binnen wat betreft deuren en kozijnen schilderen van 7 deuren en kozijnen graagt iemand die er verstand van heeft

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

Ik ben een positieve man van 53 jaar die 3 jaar geleden een zwaar herseninfarct heeft gehad. Vroeger was ik thuis in de ICT. Nu heb ik vanwege mijn afasie een probleem om nieuwe dingen uit te zoeken of aan te leren. Ik ben geholpen als iemand het me uitlegt en voor doet. Het betreft specifiek een Apple computer. Wie o wie is bereid mij af en toe te kunnen helpen?

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Wijk
-
Taal
Nederlands

De beroepskrachten van Steunpunt Mantelzorg werken in de ondersteuning van mantelzorgers nauw samen met een team vrijwilligers. Om de kwaliteit van het vrijwilligerswerk te waarborgen zet Steunpunt Mantelzorg vrijwillige coaches in. Een coach geeft de vrijwilliger de benodigde persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat de vrijwilliger het beste uit zichzelf haalt in het vrijwilligerswerk. Elke coach begeleidt een groep van maximaal 10 vrijwilligers en werkt onder verantwoordelijkheid van de coördinator intensieve vrijwilligerszorg. Werkgebied: Maastricht, Meerssen, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten en Vaals (wordt in overleg bepaald) Taken: * De vrijwillige coach onderhoudt regelmatig contact met de vrijwilligers uit zijn groep en bespreekt lopende zaken wat betreft het vrijwilligersnetwerk. * De vrijwillige coach informeert de coördinator over actuele ontwikkelingen binnen het werk van de vrijwilligers uit zijn/haar groep. * De vrijwillige coach begeleidt de (nieuwe) vrijwilliger bij het eerst contact/huisbezoek bij de hulpvrager en/of mantelzorger. * De vrijwillige coach neemt deel aan overleg, themabijeenkomsten en deskundigheidsbevordering van Steunpunt Mantelzorg Zuid. * De coördinatoren en de vrijwillige coaches hebben 1 keer per 2 maanden overleg. Tijdsinvestering bedraagt ongeveer 10-15 uur per maand.

Bekijk hulpvraag
Categorie
-
Datum en tijd
07-11-2018,
15:30 - 22:30
Wijk
-
Taal
Nederlands

Het betreft in eerste instantie werkzaamheden tijdens de opstartfase van het restaurant. De huidige staf is de Nederlandse taal niet zo goed machtig en daarom zoek ik iemand, man of vrouw, die in goed in het Nederlands de klanten te woord kan staan. Het zou natuurlijk helemaal prachtig zijn als hij/zij ook zich ( hoeft niet perfect te zijn ! ) in de Franse taal kan uitdrukken, omdat mijn restaurant zich in Neercanne bevind. Het precieze adres is Statiestraat 7, 3770 Kanne gemeente Riemst.

Bekijk hulpvraag
Categorie
Activiteitenbegeleiding
Administratief werk
Coördineren en organiseren
Creatief / kunstzinnig
Lesgeven en huiswerkbegeleiding
Maatjesproject
PR en communicatie
Werken met jeugd 0 -23 jaar
Wijk
Maastricht-Zuidwest
Taal
Nederlands

Hallo, mijn naam is Stéphanie, ik ben 40 en komt uit Brussel. Ik woon in Maastricht sinds 2 jaren en geef hier franse lessen. Ik ben franstalig maar spreek ook nederlands. Ik zoek nieuwe contacten, of mensen die graag frans willen leren, of mensen die ik kan helpen in het frans of nederlands. Ik heb erg nodig om nuttig te zijn ! Aarzel dus niet of met mij contact te nemen.

Bekijk hulpvraag
1-8 van 141