Open navigatie

Kun jij wel een handje hulp gebruiken, bijvoorbeeld met een klusje in huis, bij het invullen van je belastingformulier of zoek je iemand die met je mee kan gaan naar de huisarts? Plaats dan een hulpvraag. Deze wordt direct zichtbaar op de website. Klik op ‘start’ om te beginnen.

Geef aan wat je nodig hebt

Bij het invullen van je hulpvraag kun je aangeven wie of wat je precies zoekt. Leg dit zo goed mogelijk uit, des te groter is de kans dat iemand zich herkent in je oproep en reageert. Je kunt ook aangeven in welk stadsdeel je je bevindt, zodat mensen bij jou in de buurt je oproep gemakkelijk kunnen vinden.

WeHelpen

Voor het plaatsen en reageren op hulpvragen maken we gebruik van het systeem van WeHelpen. WeHelpen is landelijk actief en gespecialiseerd in het verbinden van mensen met hulpvragen met mensen die willen helpen. Bij de eerste keer inloggen wordt je omgeleid naar WeHelpen om je account aan te maken, je ontvangt ook e-mail van WeHelpen om je account te activeren. Als je WeHelpen-account is aangemaakt, kun je vervolgens direct inloggen via MaastrichtDoet en je hulpvragen plaatsen.

Veiligheid

Denk aan je veiligheid bij het plaatsen van een hulpvraag. Hier lees je enkele tips.

powered by wehelpen