Open navigation

Elektro reparateur gezocht!

Branch
Art and culture
Adults
Care and welfare
Activity
Creative / Arts
Technical work / DIY
Education
Not applicable
Language
Both
District
Other
Hours per week
from 4 hours per week

Stichting Werkhuis Maastricht Noordoost

Het Werkhuis is een verzameling van creatieve werkplaatsen. Er is een werkplaats voor houtbewerking, textiel, tekenen/schilderen, mozaïek, keramiek, vilten en papier-maché , steenhouwen. Ook worden er reparaties verzorgd en biedt de plek onderdak aan onder andere het Repair Café en de Library of things.


Het werkhuis kent twee coördinatoren die het team van zo\\\'n vijftig vrijwilligers ondersteunen. De vrijwilligers houden het huis met elkaar draaiende. Zo zijn er mensen die een werkplaats beheren en/of daar een creatieve activiteit aanbieden. Maar ook vrijwilligers die andere taken hebben zoals administratieve ondersteuning, website beheer, interieur verzorgen, de tuin onderhouden, reparaties doen, algemeen onderhoud enzovoorts. 


Het is een prettige werkomgeving en een fijn team van mensen! Ook gaan wij graag het contact aan met mensen en bekijken we samen met jou wat jou persoonlijk goed doet.

Address

Contact
Esther Janssen
0437850384
info@werkhuismaastricht.nl

Het Werkhuis heeft diverse werkplaatsen waar creatieve activiteiten worden uitgevoerd en waar iedereen welkom is om aan de slag te gaan. Daarnaast kunnen mensen ook kleine reparaties, tegen betaling,  in de verschillende werkplaatsen laten uitvoeren. Bijvoorbeeld in onze textielwerkplaats kunnen reparaties aan kleding worden uitgevoerd. 

Om aan de vraag naar reparaties te kunnen voldoen die met name electronica betreft is er een Reparatie Loket in het Werkhuis opgericht. Via de website van het Werkhuis kunnen mensen een reparatie aanvragen voor een donderdagmiddag. Zo worden er op de donderdagmiddag vier verschillende reparatiemogelijkheden geboden. Tussen 13.00 en 17.00 u. Het betreft hier voornamelijk reparaties van huis-tuin en keukenapparatuur die elektronisch van aard zijn.

Op dit moment staat de kartrekker van dit loket er alleen voor en zou het heel fijn zijn als er een man of vrouw met kennis en ervaring van dit soort elektronische reparaties bij komt om te helpen. Behalve de kennis en ervaring van repareren is het een pre als je het leuk vindt om mensen (zij die de reparatie aanvragen) erbij te betrekken en ze enige uitleg te geven. 

Welkom!!!


Part of the day
donderdag: afternoon
React