Open navigation

Chauffeur voor dagbesteding rond lunchtijd

Branch
Assistance / social work
Philosophy of life / Ideal organization
Elderly
Adults
Activity
Transport
Education
Not applicable
Language
Both
District
Maastricht-Southeast
Hours per week
3-28 hours per week

Zorgatelier Maastricht

In een verbouwde boerderijstal in de wijk Heugem aan de rand van Maastricht is onze sfeervolle werkruimte gevestigd. De cliënt is vrij om aan de slag te gaan met materiaal, kleur en vorm. Veel kan, niks moet. Wij helpen de cliënt om zijn/haar tijd zinvol en aangenaam te besteden, terwijl thuis de zorg even uit handen is.


Zorgatelier Maastricht is er voor mensen met een zorgvraag die behoefte hebben aan rust en structuur en die creatief bezig willen zijn. Voor mensen die al langer met een beperking leven, maar ook voor diegenen van wie het leven onlangs ingrijpend veranderde als gevolg van een ongeval of beroerte.

Zorgatelier Maastricht is er voor mensen met een zorgvraag en hun naasten die affiniteit hebben met kunst en die in een warme en betrokken omgeving tot zichzelf willen komen. Ervaring toont aan dat het bezig zijn met kunst de eigen autonomie versterkt en dat het een positieve bijdrage levert aan het proces van zelfontplooiing. Deelnemers aan creatieve dagbesteding ervaren het als zinvol en vinden het in de meeste gevallen gewoon fijn.

Zie ook onze website: www.zorgateliermaastricht.nl


Address

Contact
Catharina Ramaekers
+31650692187
info@zorgateliermaastricht.nl

We zijn  voor onze kleinschalige creatieve dagbesteding op zoek naar een chauffeur voor diverse tijdstippen , in deze advertentie vragen we om een  \\\\\\\' lunchtijd \\\\\\\' chauffeur 

Je zou om 11 uur beginnen, een rit door de stad doen om cliënten op te halen ( voor de middag groep ) en dan kun je in het atelier genieten van een goede uitgebreide gezonde lunch waarna je nog een rit door de stad doet ( om cliënten van de ochtend groep terug te brengen)  en rond 14 uur klaar bent.  

Onze locatie is gevestigd in Heugem aan de rand van Maastricht.


Part of the day
maandag: morning, afternoon
dinsdag: morning, afternoon
woensdag: morning, afternoon
donderdag: morning, afternoon
vrijdag: morning, afternoon
React