Open navigation

Vrijwilligers gezocht Credohuis Maastricht

Branch
Assistance / social work
Youth from 13 years old
Philosophy of life / Ideal organization
Activity
(Health)care
Other
Education
MBO (EN), HBO (EN), WO (EN)
Language
Both
District
Maastricht-Northeast
Hours per week
from 8 hours per week

Credohuis Maastricht

Het Credo Huis biedt vanuit een kleinschalige aanpak een veilig (t)huis voor dak- en thuisloze jongeren tussen de 18 en 24 jaar. Samen met een team van gepassioneerde professionals, vrijwilligers en betrokken partners helpen wij jongeren bij het (her)ontdekken van hun identiteit, bekwaamheid en zelfstandig. Wij geloven dat iedere jongere kostbaar en waardevol is, gaven en talenten heeft en tot bloei kan komen.

Address

Contact
Barak Folkeringa
043 850 14 27
info@credohuis.com

Wil jij bijdragen aan het tot bloei brengen van jongeren in nood? Jongeren tussen de 18 en de 25 jaar die door bepaalde omstandigheden dak- of thuisloos zijn geworden met alle uitdagingen van dien? Jongeren die een kans verdienen om te werken aan een mooie toekomst? Geloof jij erin dat deze jongeren vooral mogelijkheden hebben? En lijkt het je leuk om in een enthousiast team aan de slag te gaan? Word dan vrijwilliger in het Credo Huis in Maastricht!


Wij zoeken enthousiaste mensen die bereid zijn om zich te committeren aan één slaapdienst per week of een dagdienst in het weekend. Een slaapdienst begint om 22:30 en eindigt om 08:00 de volgende ochtend. In het weekend begin je om 9:00 en eindigt je dienst om 17:00. Om uiterlijk 00:00 moet iedereen naar zijn kamer en kan ook jij lekker naar bed toe. Ideaal te combineren als je nog studeert.


Wij bieden: - Een huiselijke en ontspannen werksfeer; - Werkervaring op je CV; - Mogelijkheid op een vrijwilligersvergoeding. Heb jij een hart voor jongeren en wil jij ons team versterken? Neem dan contact op via: info@credohuis.com Wil je meer informatie, neem dan eens een kijkje op onze website www.credohuis.nl, facebook (www.facebook.com/Credohuis) of bel ons op 043 850 14 27. We nodigen je graag uit om eens langs te komen en kennis te maken, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


Tot snel!


Kernteam Credohuis


Part of the day
maandag: night
dinsdag: night
woensdag: night
donderdag: night
vrijdag: night
zaterdag: morning, afternoon, evening, night
zondag: morning, afternoon, evening, night
React