Open navigation

ENTHOUSIASTE CONCIËRGE / KLUSSER / FACILITATOR

Branch
Youth from 13 years old
Education / Teaching
Activity
Host(ess)
Technical work / DIY
Supervision and management
Education
Not applicable
Language
Both
District
Maastricht-Centre
Maastricht-Northeast
Maastricht-Northwest
Maastricht-Southeast
Maastricht-Southwest
Other
Hours per week
6-12 hours per week

Stichting LEFteam

Stichting LEFteam is een frisse en jonge vrijwilligersorganisatie opgericht in 2013. LEFteam creëert nieuwe kansen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 27 jaar die zoekende zijn naar hun talenten en buiten de kaders van opleidingen vallen. Dit is een groep jongeren die vaak uit het oog wordt verloren, maar in Limburg (met name in Zuid-Limburg) het grootst is van heel Nederland. Na een individueel en gestructureerd LEFtraject zijn deze jongeren beter voorbereid op de eisen die de huidige samenleving aan hen stelt, zoals terugkeer naar een opleiding of passend werk. Meer informatie vindt u op www.lefteam.nl

Address

Contact
Robbert Smeets
043 3591927
robbert@lefteam.nl

DOEL VAN DE FUNCTIE

Op de locatie van het LEFteam bevinden zich verschillende ruimtes: een professionele keuken, een bakkerij, een grote evenementenruimte, (les)lokalen, een groot schoolplein met moestuin en diverse werkplaatsen. Hiervoor is technisch onderhoud nodig en – waar noodzakelijk – reparaties. Tevens worden de ruimtes gebruikt door derden. De conciërge / klusser / facility medewerker (afgekort CKF) gaat het LEFteam ondersteunen om die ruimten en faciliteiten te onderhouden.

TAKEN

LEFteam is op zoek naar een handige CKF die onderstaande activiteiten zelfstandig kan uitvoeren:

Klussen

Voorbeelden: vervangen van een lamp, het schilderen van een deur, het ophangen van een display, plaatsen van een plint, opzetten van ons Gispen-bureausysteem, kitten, afdichten van gaten in muur of plafond, etc.

Voorraadbeheer

Voorbeelden: het op voorraad houden van facility benodigdheden als schroeven en plussen, benzine voor de bladblazer als dagelijkse benodigdheden als koffiebonen, schoonmaakmiddelen, toiletpapier, papier voor de Tork-dispensers, et cetera.

Onderhoud van apparatuur

Voorbeelden: schoonmaken en ontkalken van koffiezetapparaten, schoonmaak/ontdooien van diepvriezen en koelingen, sloten en deurdrangers voorzien van olie, et cetera.

Bestellen

De CKF is in staat tot het bestellen van materialen via een online-kanaal of via een bekende toeleverancier. Het team administratie zorgt draagt daarbij voor de financiële afwikkeling.

Barwerkzaamheden

LEFteam beschikt over een bar, waar non-alcoholische dranken worden geschonken. Bij evenementen moet de CKF in staat zijn om zelfstandig de ruimte gereed te maken (mise-en-place) en dranken, koffie en thee te schenken.

Open en sluiten

De CKF is op termijn in staat op zelfstandig het pand te open en te sluiten. Daarbij kan de CKF ook bij eventuele evenementen ingezet worden om als conciërge aanwezig te zijn, en te dienen als vraagbaak voor de gasten.

PROFIEL VAN DE FUNCTIE

Naast dat de CKF vanzelfsprekend overduidelijk twee rechterhanden heeft, is het volgende van belang:

De CKF is in onze LEFjongeren iets bij te brengen en doet dit op een didactische wijze;

DE CFK kan zich verplaatsen in de belevingswereld van (kwetsbare) jongeren;

De CFK is punctueel en gedisciplineerd;

De CKF werkt hygiënisch;

De CKF werkt veilig en houdt daarbij de aangegeven veiligheidsvoorschriften in acht.

REAGEREN

Mocht u interesse hebben in deze functie, neem dan contact op met ons. U kunt een kort mailtje sturen naar: robbert@lefteam.nl Bellen mag ook: T 043 358 1927, vraag naar Robbert Smeets.

Mocht u naar uw idee niet volledig aan het profiel voldoen, of een andere voorstelling hebben van de functie? Aarzel dan niet, en neem evengoed contact op met ons. Wij komen graag met u in gesprek.

React