Open navigation

HOOFD BAKKERIJ/KEUKEN STADSBAKKERIJ LEF

Branch
Assistance / social work
Youth from 13 years old
Education / Teaching
Elderly
Adults
Activity
Coordinating and organizing
Host(ess)
Education
Not applicable
Language
Both
District
Maastricht-Centre
Maastricht-Northeast
Maastricht-Northwest
Maastricht-Southeast
Maastricht-Southwest
Other
Hours per week
6-8 hours per week

Stichting LEFteam

Stichting LEFteam is een frisse en jonge vrijwilligersorganisatie opgericht in 2013. LEFteam creëert nieuwe kansen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 27 jaar die zoekende zijn naar hun talenten en buiten de kaders van opleidingen vallen. Dit is een groep jongeren die vaak uit het oog wordt verloren, maar in Limburg (zeker in Zuid-Limburg) het grootst is van heel Nederland. Na een individueel en gestructureerd LEFtraject zijn deze jongeren beter voorbereid op de eisen die de huidige samenleving aan hen stelt, zoals terugkeer naar een opleiding of passend werk. Meer informatie vindt u op www.lefteam.nl

Address

Contact
Robbert Smeets
043 358 19 27
administratie@lefteam.nl

HOOFD BAKKERIJ/KEUKEN

vrijwilligersfunctie

(8-12 uur per week)


Taken

Het hoofd van de bakkerij zorgt voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de LEF jongeren in de bakkerij en een constante toelevering van met name brood voor de evenementen, activiteiten en projecten. Onder projecten valt bijvoorbeeld Buurzaam Koken, waarbij kinderen uit de wijk Blauwdorp/Mariaberg, waarvan de ouders minder te besteden hebben, gezonde gerechten gaan bereiden. Hij/zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Tevens bewaakt hij/zij de kosten en opbrengsten van de bakkerij.


Vooropleiding/functie-eisen

Voor de functie zijn we op zoek naar een (voormalige) bakker, die ervaring heeft met brood bakken. Ook mensen met een passie voor (brood)bakken in de privé sfeer worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. De kandidaat heeft ervaring met de inkoop van ingrediënten en feeling voor het begroten en het bewaken voor budgetten. Hij/zij weet hoe onderhoud aan de oven(s) gepleegd moet worden en kent de hygiënevoorschriften.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan jouw motivatie plus c.v. naar Stichting LEFteam, Postbus 20, 6200 AA Maastricht. Mailen kan ook: administratie@lefteam.nl

Alvorens een kandidaat wordt aangenomen in de functie zal het LEFteam een Verklaring Omtrent Gedrag voor betrokkene aanvragen. Die is noodzakelijk om de functie te vervullen.

Heb je vragen over de functie, dan kun je bellen met Kim van Arensbergen, algemeen coördinator, telefoon 043 358 19 27.

React